Noutati si alte articole interesante!

Proprietatile masajului cu bambus din Piata Romana

Utilizate de sute de ani drept instrumente de terapie si masaj in medicina traditionala din China, betele de bambus nu doar ca reprezinta un simbol al sanatatii, ci si al “vietii vesnice”.

Manevrate de catre un specialist, acestea devin adevarate instrumente de remodelare corporala, deci vorbim despre o experienta placuta si de o tehnica 100% naturala.

Rularea energica si rapida a acestor obiecte pe pielea noastra nu doar ca imbunatateste circulatia sangvina, dar elibereaza si tensiunea acumulata ca urmare a orelor petrecute in picioare sau a unui efort fizic indelungat.

Dupa cum bine stim, betele de bambus sunt portiuni sectionate din tulpina plantei, care sunt ulterior taiate la dimensiunea potrivita si slefuite, pentru a avea o suprafata neteda si a putea fi folosite in arta masajului terapeutic.

In compozitia acestei plante se regaseste o substanta activa ce poarta denumirea de silica, cu un continut ridicat de magneziu, calciu si alte minerale esentiale corpului nostru.

Efectul terapeutic al sedintelor de masaj cu bambus

Exista anumite zone ale corpului nostru de care nu suntem deplin multumite, spre exemplu, coapsele, talia sau abdomenul, dar ceea ce este bine de stiut este ca bambusul poate fi rulat pe oricare dintre acestea, favorizand drenajul limfatic si diminuarea depozitelor de celule adipoase existente.

Odata cu reducerea stratului de grasime, ni se va recontura silueta si vom arata mult mai suple, deci masajul bambus Piata Romana se adreseaza persoanelor ce doresc sa scape de cativa centimetri din anumite portiuni ale corpului, printr-o metoda non invaziva, foarte facila.

De regula, terapeutul va utiliza bete de bambus de diferite dimensiuni, pentru a obtine rezultate maxime. Daca betele de bambus cu o circumferinta redusa sunt destinate masajului pe un tesut dens, cele mai mari sunt ideale pentru zonele sensibile, cu vene sau vase capilare mult mai fragile.

Inainte de inceperea propriu-zisa a sedintei de masaj, ni se va aplica o cantitate potrivita de ulei natural de cocos pe corp, acesta fiind foarte util cand vine vorba de facilitarea miscarilor de rulare a betelor de bambus.

Este de preferat utilizarea acestui produs, in detrimentul cremelor antcelulitice, pentru ca este un ingredient natural cu proprietati lipoactive, adica de topire a grasimii si de regenerare a pielii, in acelasi timp. Ba mai mult, uleiul de cocos poate fi aplicat pe orice tip de piele, deoarece nu produce reactii alergice si nu contine adjuvanti sintetici.

Masajul, o metoda de relaxare

Pe langa avantajele pe care le prezinta masajul bambus Piata Romana, vorbim si despre efectul relaxant pe care acesta il are.

Practic, acesta este indicat si pentru psihicul nostru, nu doar pentru fizic, ceea ce nu poate decat sa reprezinte un beneficiu major.

Ori de cate ori participam la sedintele de masaj, ne vom simti mult mai bine si vom uita de situatiile stresante de peste zi.

Masajul este realizat in asa mod incat sa ne detensioneze musculatura si sa ne imbunatateasca starea de sanatate, fiind considerat o adevarata terapie, pentru doamnele si domnisoarele de toate varstele, care isi doresc un plus de rasfat, din cand in cand.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *